dissabte, 4 de gener del 2014

Per Cap d’ Any, tinc costum de reunir-me amb la família i veure els meus cosins de Cardedeu i Barcelona. Generalment els  hi regalo un petit detall fet per a mi, i generalment ho encerto i els hi agrada! A més és un regal personalitzat.
Aquest  any a la meva cosina que va tenir una nena, l’ Ariadna el passat 7 de desembre de 2013, li he regalat un petit àlbum , perquè hi pugui posar les seves primeres fotografies.
Li va encantar! Aquí us deixo unes imatges perquè ho pugueu veure.
Desprès de buscar paper infantil que tenia per casa, vaig trobar aquest de l’ Os i em va acabar de conquistar! La resta no va ser difícil!

Espero que us agradi.

Fins aviat!














Benvinguts al Nou Any 2014!!!

Ja som al 2014! Benvinguts!!!

Benvinguts al meu Blog, aqui aniré penjant treballs meus perquè us pugui ser útil de veure diferents tècniques per a treballar l’ Scrap.

L’altre dia em varen preguntar si tenia algun vici, i jo sense pensar-m’ho dues vegades vaig respondre; Sí, l’ Scrap, és un autèntic vici, em perden els segells, els papers, les cintes, els botons, etc...  a part d’aquest cap més per confessar!!

Que hi farem! Sóc adicte a l’ Scrap!!! Alguna cosa havia de tenir, no?  Uns tenen el tabac, els altres beure.... aquest dintre de tot, és força saludable!!!

Fins aviat!